_

کفپوش آنتی باکتریال

کفپوش ها دارای انواع مختلفی هستند که هر یک از آن ها ویژگی های منحصر به فردی دارند. کفپوش آنتی باکتریال همانطور که از نامش مشخص است با دارا بودن مواد ضد باکتری مانع از رشد و تکثیر آن ها میشود. جلوگیری از رشد و تکثیر باکتری ها نیز مانع از شیوع عفونت خواهد شد. در ادامه مطلب به طور جامع به بررسی این کفپوش کاربردی می پردازیم.

کفپوش آنتی باکتریال چیست؟

کفپوش آنتی باکتریال یکی از بهترین کفپوش های موجود در بازار است. ساختار این کفپوش به شکلی است که باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها و کپک ها نمی توانند به آن نفوذ پیدا کرده و در منافذ آن رشد کنند.

این نوع کفپوش اپوکسی به صورت کاملا یکپارچه و بدون هیچ فرورفتگی یا برجستگی روی سطوح مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. با کمک این پوشش ها حشرات نمی توانند روی سطوح سنگی، بتنی یا موزاییکی رشد یا تکثیر شوند.

مزایای استفاده از کفپوش آنتی باکتریال

مزایای استفاده از کفپوش آنتی باکتریال

استفاده از کفپوش آنتی باکتریال دارای مزایای بسیاری است که در ادامه مهم ترین آن ها را بیان میکنیم.

  • افزایش بهداشت محیط
  • کاهش رشد و تکثیر باکتری ها
  • مقاوم در برابر شرایط سخت
  • طول عمر زیاد
  • ظاهر زیبا

 

انواع کفپوش آنتی باکتریال

انواع کفپوش های آنتی باکتریال عبارت اند از:

 کفپوش پلی یورتان آنتی باکتریال

کفپوش پلی یورتان کاربرد گسترده ای در بیمارستان ها دارد. این کفپوش بر پایه رزین پلی یورتان ساخته شده است. این محصول دارای ویژگی های منحصر به فرد زیادی است که از میان آن ها میتوان به خواص ضد میکروبی، مقاومت حرارتی بالا و مقاومت فشاری اشاره کرد. علاوه بر موارد ذکر شده کفپوش پلی یورتان توان کشسانی بسیار بالایی دارد. 

این ویژگی باعث شده که این کفپوش در برابر عواملی مثل پارگی، ترک خوردگی و ضربه مقاومت خوبی از خود نشان دهد. 

کفپوش اپوکسی آنتی باکتریال

اپوکسی از واکنش رزین اپوکساید با پلی آمیدها به وجود می آید. از این محصول در جهت ساخت کفپوش های آنتی باکتریال نیز استفاده می کنند. کفپوش های اپوکسی از نوع کفپوش آنتی باکتریال از مقاومت زیادی برخوردار هستند و به سادگی دچار سایش نمی شوند. نظافت این کفپوش ها بسیار ساده است و در رنگ های متنوعی در بازار موجود هستند.

کفپوش های اپوکسی نیز در مقابل نفوذ آب و روغن بسیار مقاوم هستند و سطحی یکدست دارند. مقاومت این کفپوش ها به حدی است که می توانند تا 20 سال نیز عمر کنند.

گالری تصاویر نمونه کار کفپوش آنتی باکتریال

ضرورت استفاده از کفپوش آنتی باکتریال: 

از مهم ترین اقدامات در مراکز درمانی، حفظ بهداشت و محافظت از افراد بیمارستان در برابر شیوع بیماری است. از ویژگی های کفپوش آنتی باکتریال استریل نگه داشتن سطح و مقاومت دربرابر ویروس ها و میکروب های میباشد. به دلیل حساس بودن محیط بیمارستان، به هیچ عنوان ریسک استفاده از کفپوش های معمولی را نمیتوان پذیرفت و باید نهایت ایمنی را به کار گرفت. کفپوش های بیمارستانی به طور کلی این خاصیت آنتی باکتریال را دارند و با وسایل مخصوصی مانند درز جوش نصب میشوند. همچنین از ضرورت های استفاده از کفپوش آنتی باکتریال مقاومت بالا در مکانهایی با رطوبت بالا و ضد آب بودن آن است. در مکانهایی مانند بیمارستان که رفت و آمد عجله ای افراد اورژانسی بسیار زیاد است، برای راحتی رفت و آمد بهتر هست از کفپوش ضد آبی مانند کفپوش آنتی باکتریال استفاده شود.

قیمت کفپوش آنتی باکتریال

عوامل بسیاری هستند که در قیمت کفپوش آنتی باکتریال تاثیر دارند. مهم ترین این عوامل عبارتند از:

مساحت مکان مورد نظر

اولین عامل موثر بر قیمت این کفپوش ها مساحت مکان مورد نظر است. واضح است که هر چقدر یک مکان متراژ بالاتری داشته باشد به متریال بیشتری نیاز داشته و قیمت کفپوش نیز افزایش خواهد یافت.

ضخامت کفپوش

میزان ضخامت کفپوش نیز از دیگر عوامل موثر بر قیمت به شمار میرود. هر چقدر ضخامت کفپوش بیشتر باشد در شرایط سخت مقاوم تر است. این موضوع موجب می شود که قیمت بالاتری داشته باشد.

شرایط بستر

احتمال دارد بستری که قرار است کفپوش روی آن قرار بگیرد به تعمیرات نیاز داشته باشد. این مسئله می تواند در قیمت این محصولات تاثیر بگذارد.

نوع رزین

در برخی از این کفپوش ها از رزین های مقاوم و خاصی استفاده می شود که باعث افزایش قیمت آن ها می گردد.

طول عمر کفپوش آنتی باکتریال 

طول عمر کفپوش آنتی باکتریال نسبت به متریال استفاده شده در کفپوش میتواند متفاوت باشد. اکثر کفپوش های آنتی باکتریال از ۵ تا ۱۰ سال دوام دارند و در صورت مراقبت های درست تا قبل از این مدت زمان نیازی به تعمیر پیدا نخواهند کرد. البته در شرایط محیطی مختلف ممکن است کفپوش آنتی باکتریال طول عمر کمتری داشته باشد، برای مثال در محیط بیمارستانی عمومی و پرتردد ممکن است طول عمر کفپوش کمتر باشد.

ضخامت کفپوش آنتی باکتریال

پس از زیرسازی و آماده کردن سطح زیرین برای اجرای کفپوش آنتی باکتریال مرحله پرایمر با ضخامت ۱۰۰ میکرون اجرا میشود. ضخامت مواد آنتی باکتریال ممکن است بسته به نوع استفاده از کفپوش متفاوت باشد اما در اجرای تمامی این کفپوش ها از ضخامت ۳ تا ۵ میلیمتر استفاده میشود. این ضخامت ممکن است نسبت به مجری اجرا کننده کفپوش متفاوت باشد

نحوه آماده سازی سطوح کفپوش آنتی باکتریال

برای اینکه آماده سازی سطوح کفپوش آنتی باکتریال به درستی انجام شود لازم است تا مراحل زیر را دنبال کنید:

  • در قدم اول باید سطح کفپوش را تمیز کنید. برای انجام این کار می توانید از مواد شوینده ملایم استفاده نمایید. این کار باعث می شود که تمام ذرات و آلودگی ها از بین بروند.
  • در این مرحله باید با کمک یک پارچه مرطوب سطح کفپوش را تمیز کنید تا آلاینده های روی آن حذف شوند.
  • برای ضد عفونی کردن کامل سطح کفپوش می توانید از مواد ضد عفونی کننده مانند الکل استفاده کنید. اگر روی سطح ویروس یا باکتری وجود داشته باشد با کمک این مواد از بین میروند.
  • پس از ضد عفونی کردن سطح باید آن را با یک پارچه تمیز خشک نمایید.

در نهایت می توانید پس از انجام این مراحل کفپوش را روی سطح قرار دهید.

نحوه آماده سازی سطوح کفپوش آنتی باکتریال
اصول نگهداری از کفپوش آنتی باکتریال

اصول نگهداری از کفپوش آنتی باکتریال

برای اینکه به بهترین شکل از کفپوش های آنتی باکتریال نگهداری کنید لازم است تا برخی موارد را رعایت نمایید. شستشوی این کفپوش ها به صورت منظم اهمیت زیادی دارد به ویژه در مواقعی که رنگ آن ها تیره است به دلیل اینکه آلودگی های روی سطح قابل رویت نیستند.

عموما توصیه می شود از اجسام تیز روی این کفپوش ها استفاده نکنید. عدم توجه به این موضوع ممکن است خط و خش های عمیقی را روی آن ها ایجاد کند.

اگر به هر علتی کفپوش آنتی باکتریال نیاز به تعمیر داشت بهتر است هر چه زودتر این کار را انجام دهید. این موضوع موجب می شود که این آسیب دیدگی به بخش های دیگر پیشروی نکند.

زیباسازی محیط با کفپوش بیمارستانی آنتی باکتریال

شاید محیط های بیمارستانی برای بسیاری از افراد استرس زا باشد. به همین دلیل باید با بازسازی نمای داخلی بیمارستان ها قدری از فضای خشک و بی روح محیط بکاهیم تا بتوانیم روحیه مراجعین را حفظ کنیم. کفپوش بیمارستانی آنتی باکتریال با توجه به جنس و متریال ساخت pvc اغلب طرح و رنگ های مختلفی را دارد. کفپوش های انتی باکتریال جلوه بیشتری دارند و دارای سطحی شفاف و چشم نواز هستند. همچنین از مزایای دیگر این کفپوش پایداری و مقاومت بالای ان است

کفپوش آنتی باکتریال برای بهبود بهداشت

کفپوش آنتی باکتریال یک گزینه عالی برای آسان‌تر کردن فرآیند نظافت و بهبود بهداشت سطوح است. کفپوش آنتی باکتریال دارای خصوصیت‌هایی است که باعث جلوگیری از رشد و پراکندگی باکتری‌ها و میکروب‌ها می‌شود.از جمله مزایای این نوع کفپوش می‌توان به مقاومت در برابر لغزش، سایش و خوردگی اشاره کرد.به دلیل خصوصیت‌های ضد باکتریال این کفپوش، نیاز به استفاده از محصولات شیمیایی ضد عفونی کننده برای تمیز کردن کف کمتر خواهد بود. از مزایای دیگر این کفپوش کاهش انتقال بیماری ها در مکان های عمومی مانند مدرسه، بیمارستان و … است و سطح کلی بهداشت را بالاتر می‌برد .

سخن آخر

کفپوش های آنتی باکتریال یکی از فوق العاده ترین کفپوش های موجود در بازار به شمار میروند. قیمت این کفپوش آنتی باکتریال نسبت به کارایی که دارد بسیار مناسب است. از آن گذشته در ضخامت های دلخواه قابل اجرا هستند. این محصولات علاوه بر کارایی زیادی که دارند در برابر مواد شیمیایی و انواع حلال ‌ها نیز بسیار مقاوم هستند. اگر این کفپوش ها به هر دلیلی دچار آسیب شوند ترمیم آن ها به ساگی قابل انجام خواهد بود.

اگر قصد خرید بهترین کفپوش های آنتی باکتریال با قیمت های مناسب را دارید کافیست با ما تماس بگیرید.

سوالات متداول کفپوش آنتی باکتریال

این کفپوش از متریال مختلفی مانند مواد ضد عفونی کننده، آنتی باکتریال ها، نانو ذرات مس، نانو ذرات نقره، نانو ذرات روی و مواد ضد قارچ ساخته می شود.

برای مدت زمان اجرای این کفپوش نمیتوان عدد ثابتی را در نظر گرفت. این بازه زمانی به فاکتورهای مختلفی مانند مساحت سطح مورد نظر، نوع و میزان آلودگی و تجهیزات مورد نیاز بستگی دارد.

طول عمر این کفپوش به کیفیت متریال به کار رفته در ساخت آن بستگی دارد. هر چقدر این متریال از کیفیت بالاتری برخوردار باشند طول عمر این محصول نیز بیشتر خواهد بود. نوع با کیفیت آن ها تا 10 سال نیز می توانند دوام داشته باشند.

این کفپوش در کنار مزایای بسیاری که دارد مانند هر محصول دیگری ممکن است دارای معایبی نیز باشد. مهم ترین مشکل این کفپوش این است که به سطوح مرطوب و آلوده به روغن نمی چسبد و پیش از اجرا باید سطح به طور کامل تمیز شود. این کفپوش ها سختی بالایی دارند. این ویژگی موجب می شود که اگر جسم تیزی روی آن ها کشیده شود خط و خش پیدا کنند.

5/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 9 =