_

کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک که بر پایه اپوکسی و آنتی استاتیک میباشد، مناسب مکان هایی با بار الکتریسیته ساکن بالا مانند آزمایشگاه های مجهز، مراکز مخابراتی، و واحد های نظامی می‌باشد. کفپوش آنتی استاتیک به دلیل مقاومت بالا و کاهش تجمع بار ساکن الکتریسیته و محافظت از کف محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک چیست؟

کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک یکی از مدل های پرطرفدار کفپوش اپوکسی به شمار میرود. این کفپوش از ترکیب هاردنر ویژه با رزین اپوکسی و برخی افزودنی ها به وجود می آید. یکی از ویژگی های خاص این کفپوش رسانا بودن آن است و توانایی حذف الکتریسیته ساکن را دارد.

به دلیل ویژگی هایی که این کفپوش دارد آن را با نام کفپوش ضدجرقه نیز می شناسند. در اصل تولید این محصولات در جهت حذف بار الکتریکی از روی سطح انجام شده است.

مزایای کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

مزایای کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

استفاده از کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک دارای مزایای بسیاری است که در ادامه مهم ترین آن ها را ذکر میکنیم:

  • سطح این کفپوش کاملا صاف و فاقد درز است و مانع از رشد باکتری ها می شود.
  • این نوع کفپوش در طرح ها و رنگ های گوناگونی تولید می شود.
  • این محصول در مقابل مواد شیمیایی مختلف مقاومت بسیار خوبی از خود نشان می دهد.
  • شستشوی این کفپوش بسیار ساده است و در زمان شستشو دچار آسیب دیدگی نمی شود.
  • قیمت این محصول نسبت به کارایی و طراحی که دارد بسیار مناسب است.
  • مقاومت مکانیکی این مدل کفپوش بسیار بالا می باشد.

کاربردهای کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

به دلیل ساختاری که کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک دارد دارای کاربردهای مختلفی هستند. در ادامه برخی از کاربردهای آن ها را به شما عزیزان معرفی میکنیم.

  • صنایع خودروسازی
  • سازندگان پنل های خورشیدی
  • آزمایشگاه ها و صنایع داروسازی
  • تجهیزات نظامی
  • صنایع هوا فضا
  • مراکز تولید مواد منفجره
  • بیمارستان ها
  • اتاق عمل
  • مراکز سازنده مواد شیمیایی اشتعال زا

معایب کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک 

کفپوش آنتی استاتیک اپوکسی در کنار مزایایی که دارد ممکن است معایبی نیز داشته باشد. این معایب شامل موارد زیر می شوند:

  •  قیمت های این کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک نسبت به دیگر مدل ها بالاتر است.
  • اجرای آن نیاز به تخصص و تجربه دارد به همین علت باید انجام آن را به یک فرد متخصص در این زمینه بسپارید.
  • این کفپوش ممکن است کمی به شرایطی مانند دما و رطوبت حساس باشد.
معایب کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک 

گالری تصاویر نمونه کار کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

7 گام مهم اجرای کفپوش آنتی استاتیک اپوکسی

اجرای کفپوش آنتی استاتیک اپوکسی به صورت زیر است:

  • در قدم اول باید سطح زیرین کفپوش آماده شود. 
  • سپس اجزاء پرایمر را به صورت اصولی هم زده و با یکدیگر ترکیب کنید. 
  • بعد از قرار دادن پرایمر روی سطح باید صبر کنید تا به طور کامل خشک شود.
  • پس از خشک شدن پرایمر نوارهای مسی را در طول و عرض سطح قرار دهید.
  • این نوارها را در قسمت انتهایی اتاق به چاه ارت متصل نمایید.
  • پس از انجام این مراحل باید چیزی حدود 8 ساعت صبر کنید. سپس لایه اولیه کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک را روی سطح اعمال کنید.
  • برای نصب لایه نهایی این کفپوش، باید تا خشک شدن لایه میانی آن صبر کنید. 

انواع کفپوش آنتی استاتیک

کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک معمولا در دو نوع گروه کلی طراحی میشوند:

کفپوش های آنتی استاتیک رسانا : کفپوش های آنتی استاتیک رسانا از جمع شدن بارهای الکتریکی روی سطح کفپوش تا ۱ مگا اهم جلوگیری میکنند. به دلیل سبک بودن مقاومت این کفپوش، به سرعت بار الکتریکی سطح کفپوش را تخلیه میکند و به جریان می‌اندازد.

کفپوش های آنتی استاتیک پراکنده ساز : کفپوش آنتی استاتیک پراکنده ساز هم با کاربردی کاملا مشابه با مقاومت ۱ تا ۱۰۰ مگا اهم می‌باشد. مقاومت بار الکتریکی این کفپوش بالاتر می‌باشد و سرعت کمتری در تخلیه بار الکتریکی دارد.
طبیعتاً هرچه مقاومت سطح کفپوش بیشتر باشد سرعت تخلیه الکتریسیته پایین می‌آید که در واقع کفپوش رسانا این گزینه را شامل می‌شود، اما فاکتور های دیگری هم باید در نظر داشته باشید.

قیمت کفپوش آنتی استاتیک در سال 1403

توجه داشته باشید که این قیمت ها حدودی هستند و با توجه به نیاز های زمین مورد نظر قابل تغییر میباشند. برای اطلاع دقیق از قیمت ها میتوانید با کارشناسان آتیس لیفت تماس بگیرید.

نوع کفپوش ضخامت اجرا قیمت حدودی بر حسب تومان
کفپوش اپوکسی انتی استاتیک دو میلی متر 500 هزار تومان
کفپوش اپوکسی انتی استاتیک سه میلی متر 650 هزار تومان
کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک چهار میلی متر 750 هزار تومان

خواص و ویژگی های آنتی استاتیک ها

آنتی استاتیک ها از افزودنی های پلاستیک هستند که از بارهای الکتریکی ساکن، و ایجاد گرد غبار روی اجسام پلاستیکی جلوگیری میکنند و مقاومت توده ای اجسام پلاستیکی را کاهش میدهند.
آنتی استاتیک ها خواصی مانند جمع نشدن بارهای الکتریکی ساکن، جذب نکردن گرد و غبار و جلوگیری از آتش سوزی دارند.
از خواص دیگر آنتی استاتیک شفاف بودن در زمان استفاده شدن با اکسید قلع ایندیم و تقویت ضد الکتریسیته شدن آن در محلول مایع یونی یا نمک می‌باشد.
میدانید که اولین لایه کفپوش اپوکسی و آنتی استاتیک از پلیمر تشکیل شده است. مولکول های آنتی استاتیک با پلیمر سازگاری ندارند و به سوی لایه خارجی کفپوش جمع میشوند و در نتیجه تمام خواص مولکول های آنتی استاتیک شامل لایه بیرونی کفپوش آنتی استاتیک نیز میشود.

نکات استفاده از کفپوش آنتی استاتیک

کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک برای امنیت بیشتر کارکنان یک مجموعه استفاده میشود. اگر محل کار جز فضاهای پر خطر باشد استفاده از کفپوش آنتی استاتیک به تنهایی کافی نیست و بهتر است از کفش و لباس های آنتی استاتیک هم استفاده شود. این کار از خطرات مالی و جانی بسیاری پیشگیری می‌کند. در افزودنی های کفپوش آنتی استاتیک حتما باید از الیاف کربن و استیل استفاده شود تا خاصیت آنتی استاتیک را افزایش دهند. اما توجه داشته باشید که افزودنی کربن بیش از ممکن است از عمر کفپوش آنتی استاتیک کم کند و رنگ آن را پس از مدتی سیاه کند‌. قبل از خریداری و نصب کفپوش حتما با مجموعه انتخاب شده درباره این موضوع صحبت کنید

سخن آخر

کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک عموما با هدف تامین امنیت و افزایش کارایی در یک مجموعه تولیدی یا صنعتی استفاده می شود. تخلیه بارهای الکتریکی در سطح کف می تواند خسارت های غیر قابل جبرانی را به بار آورد. در برخی مواقع این خسارت ها به اندازه ای هستند که هزینه های بازسازی آن ها بسیار بالا خواهد بود. با استفاده از این کفپوش ها می توانید از وقوع چنین مشکلاتی جلوگیری کنید. استفاده از این محصولات باعث می شود که با امنیت بالا بتوانید به فعالیت خود ادامه دهید.

اگر قصد خرید کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک با مناسب ترین قیمت و بهترین کیفیت را دارید همین حالا تلفن را برداشته و با ما تماس بگیرید.

سوالات متداول برای کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک 

روکش این کفپوش به صورت دو جزئی و  شامل رزین اپوکسی و یک سخت کننده می باشد. طراحی این روکش به صورتی است که انتقال الکتریسیته ساکن توسط آن در بازه ای بین ۱۰۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰۰ اهم امکانپذیر است.

تمیز کردن این نوع کفپوش ها به دلیل ساختاری که دارند کار خیلی سختی نیست. با کمک یک تی مرطوب نیز می توانید به سادگی سطح این کفپوش ها را تمیز نمایید و عموما نیازی به مواد سفید کننده یا لکه بر نیست. اگر مواد شیمیایی یا رنگ روی این کفپوش ها بریزند به سادگی و با کمک یک دستمال میتوان آن ها را تمیز کرد.

رولی بودن این کفپوش ها باعث افزایش سرعت پوشش دهی در یک مساحت مشخص می شود. رول های کفپوش طول و عرض بزرگی دارند و می توانند در کوتاهترین زمان یک مساحت چند متری را پوشش دهند.

5/5 - (1 امتیاز)