خرید و اجرای کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی یک پوشش با دوام است که از رزین اپوکسی و پلی آمین تشکیل می شود.  این ماده به صورت مایع روی سطح اعمال می شود و پس از یک واکنش شیمیایی، به یک پلیمر سخت و مقاوم تبدیل می گردد.جالب است بدانید که کفپوش اپوکسی در طیف وسیعی از ضخامت ها، رنگ ها و طرح های مختلف قابل اجرا است و به دلیل برخورداری از خواص منحصر به فرد، کاربردهای صنعتی، تجاری و حتی مسکونی گسترده ای یافته است.

کفپوش اپوکسی چیست؟

کفپوش اپوکسی نوعی پوشش سطح با دوام و چند منظوره است که از رزین اپوکسی ساخته می شود. رزین اپوکسی ماده­ای پلیمری است که با سخت کننده ترکیب می شود تا یک پوشش سخت و چسبنده ایجاد کند. این پوشش سپس روی سطوح مختلف از جمله بتن، سنگ، فلز و موزاییک اعمال می شود. کفپوش اپوکسی پس از خشک شدن، سطحی صاف، درزگیر، براق و بسیار مقاوم در برابر سایش، ضربه، مواد شیمیایی و عوامل محیطی ایجاد خواهد کرد.

مزایای کفپوش اپوکسی

استفاده از کفپوش اپوکسی در محیط های مختلف می تواند با مزیت های زیادی همراه باشد. مهم ترین مزایای استفاده از این نوع کفپوش ها عبارتند از:

مقاومت الکتریکی

مقاومت شیمیایی

مقاوم به سایش

مقاوم به ضربه

یکپارچه و بدون درز بودن

چسبندگی مطلوب به زیرآیند

غیر قابل نفوذ

مقاومت حرارتی

معایب کفپوش اپوکسی

معایب کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی علیرغم مزایای قابل توجهی مانند دوام، بهداشت و زیبایی، معایبی نیز دارد که پیش از اقدام به نصب، بایستی مورد توجه قرار گیرند.

  • حساسیت به زیرساخت
  • زمان طولانی اجرای کفپوش
  • بوی نامطبوع رزین هنگام اجرا
  • لغزندگی سطح اپوکسی
  • عدم مقاومت در برابر نور خورشید:
  • سختی و شکنندگی کم در برابر اشیا تیز
  • دشواری در تعویض کفپوش 

چه عواملی بر قیمت کفپوش اپوکسی تاثیر می‌گذارد؟

‎ قیمت کفپوش اپوکسی به عوامل متعددی بستگی دارد که هر کدام تأثیر خود را بر هزینه کلی کفپوش  میگذارد. در درجه اول، ابعاد پروژه به طور قابل توجهی بر قیمت تاثیر می‌گذارد. فضاهای بزرگتر نیاز به افزایش مقدار مواد اپوکسی و نیروی کار بیشتر دارد که در نتیجه هزینه‌های بالاتری را به همراه دارد. علاوه بر این، وضعیت سطح زیرین اهمیت زیادی دارد. اگر سطح نیاز به اقدامات مقدماتی گسترده مانند تعمیر ترک، تسطیح یا بتونه‌کاری داشته باشد، هزینه‌ها افزایش می‌یابد. همچنین پیچیدگی طرح مورد نظر، نوع و کیفیت اپوکسی نیز بر قیمت‌گذاری آن تاثیر می‌گذارند

لیست قیمت کفپوش اپوکسی 1403

نوع کفپوشضخامت اجرامتراژ پیش فرضقیمت حدودی بر حسب تومان
کفپوش اپوکسیدو میلی متربیش از 1000 متر مربع500 هزار تومان
کفپوش اپوکسیسه میلی متربیش از 1000 متر مربع450 هزار تومان
کفپوش اپوکسی آنتی استاتیکچهار میلی متربیش از 1000 متر مربع750 هزار تومان
کفپوش اپوکسی سه بعدیحدود چهار میلی متربیش از 1000 متر مربع1890 هزار تومان
کفپوش پلی یورتاندو میلی متربیش از 1000 متر مربع490 هزار تومان
کفپوش پلی یورتانسه میلی متربیش از 1000 متر مربع670 هزار تومان

کاربردهای کفپوش اپوکسی

 این کفپوش به دلیل ویژگی های منحصر بفردی که دارد بسیار کاربردی و پر طرفدار است. از این رو امروزه در مکان ها و محیط های مختلفی از این نوع کفپوش ها استفاده می کنند. مهم ترین کاربرد های این محصولات عبارتند از:

  • مناسب برای پوشش دهی کف های صنعتی مانند کارخانجات و کارگاه ها
  • کفپوش فرودگاه ها
  • کفپوش بیمارستان و درمانگاه ها
  • آرایشگاه و سالن های ورزشی
  • پوشش دهی کف پارکینگ ها
  • پوشش دهی کف خانه، حمام و سرویس بهداشتی
  • مناسب برای پوشش دهی کف استخر ها
  • مناسب برای انبار ها
  • فضا های تجاری مانند مجتمع های تجاری و مراکز خرید
کاربرد های کفپوش اپوکسی

نکات مهم اجرای کفپوش اپوکسی

برای نصب کفپوش اپوکسی باید اقدامات خاصی انجام گیرد. این محصول به شکل مایع بوده و به صورت یکپارچه و بدون درز در سطوح مختلف ریخته شده و مورد استفاده قرار می گیرند. این پوشش ها را با ضخامت ها ۰.۵ تا ۵ میلی متر اجرا می کنند و بر روی سطوح مختلف بتنی، سنگی، موزائیکی و فلزی قابل استفاده می باشند. در زمان نصب این کفپوش ها باید نکاتی را مد نظر داشته باشید که مهم ترین آن ها عبارتند از:

  • برای اجرای این کار باید ۲۸ روز از زمان بتن ریزی گذشته باشد تا سطوح بتنی کاملا خشک شده باشند.
  • دمای بستر و محیط باید ین ۱۸ تا ۳۰ درجه سانتی گراد باشد.
  • قسمت های سست روی سطح بستر باید از بین برود و سطح بسیار مقاومی ایجاد شود.
  • هر گونه روغن و یا مواد اضافی باید از روی سطح بستر تمیز شود.
کفپوش اپوکسی ساتر

مراحل اجرای کفپوش اپوکسی

اجرای کفپوش اپوکسی فرآیندی ظریف و چند مرحله ای است که نیازمند دقت و مهارت بالایی میباشد. برای دستیابی به بهترین نتیجه، باید هر مرحله از این فرآیند با ظرافت و طبق دستورالعمل های دقیق انجام شود. در ادامه، مراحل اجرای این کفپوش به صورت گام به گام شرح داده میشود:

  1. آماده سازی سطح و زیرسازی
  2. اجرای پرایمر اپوکسی
  3. اجرای لایه میانی اپوکسی و مخلوط کردن هاردنر
  4. سنباده زنی و از بین بردن حباب های سطح کفپوش 
  5. پاک کردن سطح از هرگونه خاک و غبار و اجرای لایه نهایی کفپوش

درخواست مشاوره رایگان کفپوش اپوکسی

برای دریافت مشاوره رایگان کافیست فرم زیر را پر نمایید تا کارشناسان کفپوش ساتر در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.


    مشاوره رایگان کفپوش اپوکسی

    نحوه نگهداری و نظافت کفپوش اپوکسی

    نگهداری از کفپوش اپوکسی کار سخت و پیچیده ای نیست. کافیست که در انجام این کار نکاتی را رعایت کنید که مهم ترین آن ها عبارتند از:

    • نظافت منظم توسط آب گرم و فرچه نرم
    • جلوگیری از برخورد اشیاء‌ نوک تیز با سطح کفپوش
    • پاک کردن سریع مواد نشت شده بر روی سطح کفپوش
    • از بین بردن روغن و چربی با مواد شوینده مناسب
    • برای نظافت پروفایل های بافت دار بهتر است که از برس های خصوصی استفاده کنید.
    • درجه بیش از حد آب و استفاده زیاد از حلال می تواند این کفپوش ها را خراب کند.
    • هرگز از مواد شیمیایی که بر پایه فنل ساخته شده اند این نوع سطوح را خراب می کنند.

    شرایط اجرای کفپوش اپوکسی

    • سطح زمین به طور کامل تمیز شده باشد و از هرگونه روغن و مواد شیمیایی پاک باشد 
    • سطح کفپوش باید کاملا خشک باشد، در سطوح بتنی مدت زمان خشک شدن کف بیشتر از سطوح دیگر زمان میبرد 
    • سطح قبل از اعمال کفپوش باید کاملا آماده شده باشد. این آماده سازی را میتوان با سنباده زدن و یا سنگ زنی با الماس انجام داد. 
    • تعمیر هرگونه ترک و فرورفتگی سطح قبل از اعمال کفپوش اپوکسی 

    این مراحل اگرچه ممکن است آسان و بدون اهمیت به نظر برسد، تاثیر زیادی در پروسه اجرای کفپوش و طول عمر کفپوش اپوکسی خواهند داشت.

    پرایمر کفپوش اپوکسی چیست؟

    پرایمر اپوکسی به عنوان یک درزگیر استفاده می شود که پس از استفاده، یک سطح تمام شده غیر متخلخل ایجاد می کند. این نوع آستر به عنوان اولین لایه روکش فولاد، سنگ، سیمان، موزاییک، سرامیک و … بسیار توصیه می شود. این پوشش پایه را می توان روی فایبرگلاس، پلاستیک یا حتی روی لایه فسفات تشکیل شده روی سطح آهن اعمال کرد.
    از دلایل استفاده از پرایمر اپوکسی به عنوان اولین لایه پوشش روی سطح بسیاری از مواد صنعتی می توان به چسبندگی بسیار خوب، تحمل مکانیکی بالا و مقاومت شیمیایی حتی در محیط های مرطوب اشاره کرد. مقاومت پرایمر اپوکسی در برابر مواد شیمیایی خورنده به ضخامت لایه بستگی دارد. هرچه پرایمر اپوکسی ضخیم تر باشد، مقاومت در برابر خوردگی بالاتر است.

    کفپوش ساتر مجری کفپوش اپوکسی همراه ضمانت

    کفپوش ساتر با بیش از بیست سال سابقه درخشان در اجرای انواع کفپوش نماینده اجرای کفپوش اپوکسی با بالاترین کیفیت میباشد. کفپوش ساتر با اجرای صدها پروژه در صنایع مختلف ضمانت کیفیت اجرای اپوکسی را به مشریان خود میدهد و بیش از 180 رنگ متنوع برای اجرای انواع کفپوش ارائه میدهد. برای اطلاعات بیشتر درباره ضمانت و گارانتی کفپوش اپوکسی با کارشناسان ما تماس بگیرید.

    کلام آخر

    کفپوش اپوکسی یکی از بی نظیر ترین کفپوش های موجود در بازار است. این محصولات را در انواع و مدل های مختلفی تولید می کنند از این رو در موارد زیادی مورد استفاده قرار می گیرند. شرایط نگهداری از این نوع کفپوش ها بسیار ساده است و برای نگهداری از آن ها به رعایت نکات خاصی نیاز ندارید. اگر قصد خرید این محصولات را دارید، یک فروشگاه معتبر و قابل اعتماد انتخاب کنید تا بتوانید یک نمونه با کیفیت و اصل از این کفپوش ها را خریداری نمایید.

    سوالات متداول برای کفپوش اپوکسی

    برای این کار از پر کننده های معدنی، مواد انعطاف دهنده، رنگ کننده ها، حجم دهنده و … استفاده می کنند.

    برخی از این نوع کفپوش ها را در ضخامت های یک میلی متر، ۳ میلی متر و ۳ میلی متر اجرا می شوند. البته نمونه هایی از این کفپوش ها را در ضخامت های ۲۰ میلی متری نیز اجرا می کنند.

    ضخامت این نوع کفپوش ها در سالن های صنعتی حداقل باید ۲ میلی متر باشند تا بتوانند فشار های موجود در این فضا ها را تحمل کنند.

    4.9/5 - (14 امتیاز)

    8 دیدگاه

      • سلام سامان عزیز. نصب کفپوش اپوکسی پروسه ای است که به دقت زیاد و کمک متخصصان نیاز داره. بهتر هست برای نصب کفپ.ش اپوکسی با یک مجموعه معتبر مشورت کنید.

      • سلام آرین عزیز. بله همه ترک های زمین در مراحل اولیه با مواد مناسب پر میشوند و کاملا پوشش داده میشوند.

      • با تشخیص و ارزیابی آسیب و تمیز کردن ناحیه آسیب دیده میتونید عمق آسیب رو متوجه بشید. سیس برای تعمیر ترک‌ها و خراش‌های کوچک، از یک مخلوط اپوکسی رقیق استفاده کنید. این مخلوط باید به دقت به داخل ترک‌ها و خراش‌ها وارد شود و سپس سطح صاف شود. برای ترک‌های بزرگتر، ممکن است نیاز به استفاده از مواد پرکننده مخصوص باشد. توصیه ما این هست که از یک تیم متخصص کمک بگیرید.

      • امین عزیز یکی از مشکلات اصلی کفپوش اپوکسی، حساسیتش به شرایط آماده‌سازی سطح هست؛ اگر سطح به درستی آماده نشه، ممکنه مشکلات چسبندگی و حباب‌زدگی رخ بده. همچنین، فرآیند نصب اپوکسی زمان‌بر و نیازمند تخصص فنی است که می‌تواند هزینه‌بر باشد.توصیه ما این هست که از یک تیم متخصص کمک بگیرید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پانزده + یک =